Druk op het kruisje in de rechterbovenhoek om dit venster te sluiten.

Tekst
Home/Quickscan

Inkoop- contractmanagement

Vaak is een ondernemer zijn of haar bedrijf begonnen uit Passie voor het vak en besteed hier dan ook graag en veel aandacht aan. Randzaken zoals een goed inkoopbeleid schieten er dan vaak bij in. Met een bak aan ervaring op het gebied van een tactische inkoopstrategie en contractmanagement in de vrijetijdssector, mogen we stellen dat we het spelletje onder de knie hebben. Met alle kennis van de afgelopen jaren weet Daluktwel waar het meeste geld blijft liggen en kunnen wij helpen bij onderhandelingen met jouw leveranciers.

Waar we mee beginnen?

We beginnen met het onder de loep nemen van je pilscontract, ook wel brouwerijcontract of biercontract genoemd. Hier is over het algemeen het meeste extra rendement te behalen. We analyseren niet alleen je huidige overeenkomst met de brouwerij of drankenhandel, maar inventariseren ook je wensenpakket. Misschien heb je behoefte aan een lang of kortlopende financiering, een bonusbedrag vooruitbetaald of gewoon een goeie bierprijs middels een korting af-factuur. Elke ondernemer heeft zijn of haar eigen wensen. Zo hebben we een goede basis om met de verschillende brouwerijen aan tafel te gaan en er voor jou het optimale uit te halen. Daluktwel heeft +15 jaar ervaring en weet met een sterke onderhandeling zo’n 30 tot 45% te besparen op de inkoop van je pils. Reken uit je winst!

Wat dat kost?

We doen dit voor 5%, een klein percentage van het daadwerkelijk gerealiseerde, extra rendement. We noemen dit ‘vindersloon’. Dus, geen rendement is geen factuur. Simpel en eerlijk. Verder hoeft het je niet veel tijd te kosten. Je mag namelijk zelf kiezen of je bij de onderhandelingen aanwezig wilt zijn.

Benieuwd of we voor jou ook een besparing kunnen realiseren? Doe dan gratis onze quickscan.

Gratis quickscan

  Dit formulier is 100% veilig. Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

  Hoor het eens van een ander…

  “Na 15 jaar succesvol ondernemen in de horeca, dacht ik dat we het over de hele breedte goed voor elkaar hadden.
  Daluktwel heeft ons laten zien dat we jarenlang aan de achterkant zeker 12 tot 18% rendement hebben laten liggen.
  De prettige samenwerking met Bram is bij toeval tot stand gekomen, maar wordt nog met de dag intensiever.”

  – Martin van der Zee (Paviljoen Het Houtse Meer & De Houthallen) –

  Doen wat we leuk vinden

  Wij geloven dat als je doet wat je leuk vindt, je meer uit jezelf kunt halen en een gelukkiger mens wordt. Bezig zijn met je passie zonder je zorgen te maken over zaken die jou niet liggen. Laat ons je helpen met de dingen die wij leuk vinden. Daar zijn wij goed in.

  All rights reserved daluktwel.nl